3 afspraken kinesioloog 1e TfH gratis

Bij jezelf of bij anderen gezondheid stimuleren en ondersteunen kun je ervaren met Touch for Health. De energie in de meridianen hebben een grote invloed op ons welbevinden en het zelfherstellend vermogen.

In deze video wordt er uitgelegd wat Touch for Health voor je kan betekenen, wat het inhoudt en hoe je zelf de kracht ervan kunt gaan ervaren door 3 afspraken bij een kinesioloog te maken en te vragen om een Touch for Health balans.

Deze eerste Touch for Health (TfH) balans is gratis. De 2e en 3e balans zijn geheel zoals de kinesioloog werkt en dat is voor iedere kinesioloog net even anders. Ontvang 3 consulten voor de prijs van 2.

De kinesiologen die hieraan mee doen:

Provincie Stad Praktijknaam* Naam therapeut
Gelderland Beneden-Leeuwen Praktijk de Stroming Jolanda Wiezer
Gelderland Culemborg Begrip door Inzicht Inge Burgerhof
Utrecht Den Dolder Kinesiologiepraktijk Senang Marilyn Pouw-Lawson
Zuid-Holland Bleiswijk My Butterfly Effect Brigitte van den Berg
Zuid-Holland Gouda Chi-Libra Paulien de Roos
Noord-Brabant Lierop Creative Moves Petra Raijmakers
Noord-Brabant Waalwijk Kinesiologie Midden Brabant Babatte de Bres
       
       
       

*Klik op de praktijknaam om naar de betreffende website te gaan

 

Een eenvoudige balans van TfH1 is zoveel meer dan wij kunnen doorzien of doorvoelen. Wanneer je echt nieuwsgierig bent en open staat voor wat er gebeurt, ervaar je de kracht van de energie in de meridianen.

Met een TfH2 balans ontdekt je de patronen die spelen en ervoor zorgen dat je minder vanuit je essentie leeft en bent. Je emotionele welzijn wordt zo geobserveerd en in balans gebracht.

Een TfH3 balans onderzoekt en herstelt de samenwerking tussen de spieren. Energie is dan weer beschikbaar voor het algehele functioneren.

De kinesiologen die hieraan mee werken luisteren naar wat het lichaam onbewust aangeeft nodig te hebben via de frequenties van de vingermodes. Zo bieden ze maatwerk in de grootst mogelijke vorm. Zo puzzel je samen op zoek naar meer balans en meer gezondheid op alle gebieden van het leven.

Via metaforen wordt er een ander deel van het brein in werking gezet. Een deel die heel veel onbewuste patronen vasthoudt. Bewegingen die we niet af hebben gemaakt, omdat dat toen niet kon of niet paste. Bewegingen die in de stress van dat moment vast zijn gaan zitten. Via de beweging en de metaforische benadering worden deze vastgezette bewegingen losgemaakt en komt de geblokkeerde energie weer vrij. Patronen worden doorbroken, wat niet alleen fysiek een release geeft maar ook een emotioneel en mentaal.

Gezondheid in al zijn vormen begint met gezond omgaan met de meridianen. Aan de andere kant, zorgen de meridianen voor onze gezondheid. Continu. Ook wanneer wij ze niet te ondersteunen. Maar wanneer de onbalansen te groot worden, ontstaan er lichaamssignalen en wanneer we daar niet naar luisteren worden dat klachten.

Beter voorkomen dan genezen is een hele wijze uitspraak voor een optimaal leven, wat begint met luisteren naar de signalen die het lichaam je geeft omdat het lichaam ingesteld staat op gezondheid.

Met TfH leer je die signalen te herkennen en te begrijpen. Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken qua voeding, lichaamsbeweging, houding, emoties, gevoelens, reacties, bewust en onbewust. Waardoor er herstel komt in de gezondheidspiramide, het zelfherstellend vermogen geactiveerd wordt en klachten zullen verdwijnen.

Leer TfH, voor jezelf, voor je gezin, voor je omgeving of voor jouw praktijk. Begin met TfH, zodat preventieve gezondheid ook in NL normaal wordt.

Maak daarom 3 afspraken bij een kinesioloog en vraag om een TfH balans en ervaar de kracht ervan. Deze eerste balans is gratis. De 2e en 3e balans zijn geheel zoals de kinesioloog werkt en dat is voor iedere kinesioloog net even anders. Ontvang dus 3 consulten voor de prijs van 2.

Ervaar zelf hoe je jezelf en anderen meer in balans en in ‘the flow’ van het leven kunt brengen!

Inge Burgerhof
Begrip door Inzicht
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching
Culemborg

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.