Stress Release 1-2
Stress Release 3
Stress Release 4
Stress Release Energiecentra

Invisible

Stress Release 1+2

 

Het is leuk om je waarneming van gebeurtenissen te onderzoeken. Hoe voelt dat in je lichaam? Wat weet jij over de oorzaken van stress, welke invloed heeft stress op je gezondheid, hoe is dat voor jou persoonlijk en wat kun je er zelf aan doen?

De sleutel om stress te reduceren = je waarneming van de gebeurtenissen te veranderen en vervolgens de stress te verminderen. Daarmee werk je aan een stuk bewustwording.
Maar wat verandert er als je, naast een stuk bewustwording, ook de Stress reductie technieken toepast? Wat gebeurt er wanneer je echt luistert naar je eigen lichaam en daarmee je eigen kracht ontdekt?
Door middel van spiertesten en oefeningen kun je technieken leren om deze stress te hanteren en te transformeren vanuit de kennis over stress.
Daarnaast geeft het gebruiken van de spiertesten JOUW beste oplossing, aangedragen door je eigen lichaam die een behoorlijke wijsheid in zich heeft om te herstellen. Zo word je gestimuleerd om te leven vanuit je eigen kracht!
De correctiemethoden van kinesiologie zorgen ervoor dat processen van loskoppelen, ontladen en loslaten vaak sneller gaan zonder de zwaarte van het herbeleven. 

 

Deze modules vormen één geheel en kunnen niet los van elkaar gevolgd worden.

 

Niemand biedt zo'n perfect maatwerk als je eigen lichaam! Alle technieken die je leert, kun je zowel op jezelf als op anderen toe passen.
Ontdek zelf hoe fijn het is te kunnen ‘luisteren naar je eigen lichaam’, te vertrouwen op je eigen wijsheid en te weten wat je kan doen om de invloed van je stress de baas te zijn!

 

Je leert tijdens de cursus:

  • Wat stress is
  • Wat de fysiologie van de stressreactie is als stress niet effectief afgevoerd wordt.
  • Onderzoeken wat voor jou stressvol is en vaststellen wanneer de stress afgevoerd is.
  • Diverse emotionele stressreleasetechnieken.
  • Stellingen te gebruiken om specifieker de stress te onderzoeken om met breinintegratie en/of oogrotatietechnieken de opgeroepen stress af te voeren.
  • De Temporal Tap en Ankering technieken.
  • Kinesiologie in het proces van doelen stellen te gebruiken.
  • De spiertesten te gebruiken om uitstelgedrag te onderzoeken en een deel van de stress af te voeren die blokkerend werkt.
  • Diverse oefeningen ter ontspanning.
  • Voeding testen: welke voedingsstoffen zijn stressvol en welke niet

 

Er wordt met spiertesten gewerkt om iedere keer weer te onderzoeken wat voor jou als individu de beste oplossing is. Zo word je gestimuleerd om te leven vanuit je eigen kracht! Als vereiste vooropleiding wordt daarom Touch for Health 1 genoemd.

 

Stress Release 1+2 agenda

 

2020 najaar:

11, 12 en 13 augustus van 9-16 uur

2, 3 en 4 september van 9-16 uur

 

Stress Release 1-2 kost € 450,00 inclusief boek SR 1-2 à € 40 én Online Leer Omgeving

De cursus met zelfvoorbereiding én theorie via Zoom kost € 400,00 inclusief boek SR 1-2 à € 40 én Online Leer Omgeving

Het manual Stress Release 1-2 is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

 

Aantal lesuren: 21

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.