Stress Release 1-2
Stress Release 3
Stress Release 4
Stress Release Energiecentra

Invisible

Stress Release 3 (Geblokkeerde Emoties)

 

Stress Release 3 behandelt twee belangrijke onderwerpen: geblokkeerde emoties en psychologische reversals.

Emoties horen bij het leven maar geblokkeerde emoties kunnen zorgen voor dwangmatig gedrag, fobieën, verslavingen, etc. Met behulp van de Callahan-methode en de uitbreiding daarop van Marge Murray (kinesioloog), worden deze geblokkeerde emoties vrijgemaakt. Roger Callahan was de grondlegger van de methode die door Gary Craig (EFT) bekendheid heeft gekregen. Het bijzondere aan de workshop van Wayne Topping is dat er via kinesiologische methoden therapeutisch maatwerk aan de cliënt wordt geleverd. Dit in tegenstelling tot de vele zelfhulpmethodes.

 

Geblokkeerde emoties zijn vaak emoties waarvan we vinden dat we ze niet mogen hebben, soms zijn het emoties die we van huis uit niet gebruikte (dus dan weet je ook niet hoe) en soms zijn het emoties waar we maar niet uit kunnen komen (er in blijven hangen). De video https://www.youtube.com/watch?v=4izOVj-SylA is een animatie die heel leuk uitlegt hoe we met het monster om kunnen gaan. Meer weten? Lees dan ook eens: 'Wanneer emoties je overvallen'

 

De psychologische reversals (onderdeel van overlevingsstrategie) geven veel inzicht in een bepaald proces. Het zegt iets over zelfsabotage en ziektewinst. Daardoor wordt er vaak geen vooruitgang geboekt met behulp van therapieën en methodes die reeds hebben aangetoond normaliter goed te werken. Belangrijk dus om bij ieder consult te controleren of deze reversals een rol spelen en ze op te ruimen.

 

 

Stress Release 3 agenda

 

2020 najaar: 18 september van 9-17 uur

 

2021  

Stress Release 3 kost € 165,00 (inclusief manual SR3 à € 25). De online leeromgeving voor de module Stress Release (€ 60,00 tenzij je die al hebt ivm Stress Release 1+2).

Het manual Stress Release 3 is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

 

Aantal lesuren: 8

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2, Stress Release 1-2

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.

 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.