Stress Release 1-2
Stress Release 3
Stress Release 4
Stress Release Energiecentra

Invisible

Stress Release 4 (Werken met Emoties)

 

Op diverse momenten in het leven kun je stressvolle situaties het hoofd bieden door de stress "tijdelijk" ergens in je lijf een plek te geven waar je er even geen last van hebt. Wanneer we "vergeten" later nog eens die stress onder ogen te zien, kan deze allerlei klachten gaan veroorzaken.
Door de zogenaamde opbergplaatsen in het lichaam met behulp van spiertesten op te sporen kunnen we de emoties die bij de stress horen alsnog verwerken en zo klachten aanpakken en energie terug krijgen.
Er worden 53 opbergplaatsen (orgaanreflexpunten) getest die allemaal een energetische link hebben met een orgaan, endocriene klier of orgaan-systeem. Met behulp van positieve en negatieve emoties, die gekoppeld zijn aan 20 meridianen en aan 4 systemen (bloedcirculatie, lymfecirculatie, zenuwstelsel en brein), worden onbalansen opgeheven en energie vrijgemaakt. Deze meridianen hebben een link met de spieren die we kennen uit Touch for Health.

 

Tevens leer je een aantal manieren om prioriteit vast te stellen, pijn te elimineren door middel van het werken met emoties.
Daarnaast krijg je een nieuwe manier aangereikt om spieren te testen (Gamma 1 en Gamma 2) waarbij gebruik wordt gemaakt van andere neurologische paden.

 

 

Stress Release 4 agenda

 

2020 najaar: 29 en 30 oktober van 9-17 uur

 

2021  

Stress Release 4 kost € 268,- (inclusief manual SR4 à € 28). De online leeromgeving voor de module Stress Release (€ 60,00 tenzij je die al hebt ivm Stress Release 1+2 of Stress Release 3).

Het manual Stress Release 4 is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

 

Aantal lesuren: 16

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2, Stress Release 1-2

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.

 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.