Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3
Touch for Health 4
Metaforen & doel bepalen
Vingermodes

Invisible

Touch for Health Metaforen & doel bepalen

 

Allemaal zeggen we wel eens dingen als: "achter de wolken schijnt de zon", “er ligt een steen op mijn maag” of “ergens als een berg tegenop zien”, etc. Een metafoor is een figuurlijke uitdrukking, iets wat overdrachtelijk bedoeld is.

Het toevoegen van metaforen aan je werk, geeft een groter inzicht in doelen en disbalansen, hetgeen de bewustwording van de persoon stimuleert. Dit maakt de balans grondiger, betekenisvoller en effectiever door de inschakeling van emotionele en/of mentale aspecten.

Matthew Thie, de zoon van John en Carrie Thie, heeft al op zeer jonge leeftijd kennis gemaakt met Touch for Health en de hele ontwikkeling ervan van nabij meegemaakt. Het concept van efficiënte communicatie en gespreksvoering was al een onderdeel van de eerste workshops van zijn ouders.

 

 

Zoals bekend is, is de theorie van de vijf elementen, één van de kernpunten van Touch for Health. Via de vijf elementen kan de meridiaan-energie gebalanceerd worden door te werken met geluid, emoties, kleuren en dus ook met metaforen.

Tijdens de cursus leer je de metaforen optimaal te benutten. Hierbij maak je gebruik van het Touch for Health Handboek maar in primair je eigen creativiteit. We onderzoeken de betekenis van spieren en meridianen op functie, ligging, etc.

 

Metaforen & doel bepalen agenda

 

2020 najaar: 7 en 8 oktober van 9-16 uur

 

2021  

Metaforen & doel bepalen kost € 270,00 (inclusief werkboek à € 30,00) (incl BTW). Touch for Health Pocket Book With Chinese 5 Element Metaphors à € 25,00

Materiaal: De online leeromgeving voor de module Touch for Health 1 t/m 4 (€ 60,00 tenzij je die al hebt ivm TfH1 of TfH2). Touch for Health complete editie à € 50 heb je al in je bezit of schaf je zelf aan.

 

Aantal lesuren: 14
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 – 3

 

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.