Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3
Touch for Health 4
Metaforen & doel bepalen
Vingermodes

Invisible

Touch for Health 1

 

In deze eerste module van Touch for Health maak je kennis met het testen van spieren. Daarbij gaat het om het leren voelen en interpreteren van een spiertest en daarmee de behoefte van je lichaam om opnieuw evenwicht te bereiken. Bewustzijn vormt de sleutel tot dit hele proces. Je neemt je gezondheid letterlijk in eigen handen! Het kan ook heel goed preventief ingezet worden.

 

Je lichaam geeft heel veel signalen af. Soms luisteren we heel goed en handelen ernaar, soms vergeten we te luisteren en soms luisteren we wel maar begrijpen we niet hoe te handelen. Met Touch for Health leer je op een eenvoudige manier te luisteren én te handelen. Via manuele spiertesten ga je voelen waar de oplossing of je kans ligt. Zo kun je zelf ervaren wat jouw lichaam weet en helpen om weer te handelen in de richting van welzijn. Je herstelt dus zelf het evenwicht. Bewustwording vormt de sleutel tot dit hele proces.

 

De kern van Touch for Health is eenvoudig en en makkelijk te leren. Het is geheel veilig en toegankelijk voor mensen zonder enige medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keuken gebruik. Daarnaast is het een enorm mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of van plan zijn. Je ontvangt na 3 dagen een IKC erkend certificaat.

 

Inhoud: Je leert een aantal voortesten, 14 van de 42 spiertesten, verschillende correctiemogelijkheden, testen met behulp van een tussenpersoon (bij baby’s, mensen die verlamd zijn, dieren), kruislopen en de achtergrond ervan, een meridiaanmassage, een methode om pijn te verminderen en nog veel meer. De interactie tussen tester en testpersoon speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom komen het onderwerp ethiek (wat doe je wel en absoluut niet met spiertesten, etc.) en het educatieve model, uitgebreid aan bod.

 

Najaar 2019 is er een speciale aanbieding. Klik 'lees meer' voor meer informatie.

 

Touch for Health 1 agenda

 

2019 voorjaar: 3, 4 en 5 juni van 9-16 uur

 

2019 najaar:

3 dagen: 28, 29 en 30 oktober van 9-16 uur

3 dagen: 6, 7 en 8 november van 9-16 uur

3 dagen: 20, 21 en 22 november van 9-16 uur

3 dagen: 25, 26 en 27 november van 9-16 uur

 

In het najaar 2019 heb ik een speciale aanbieding:

Bij 8 deelnemers is de cursus € 100,00 per deelnemer.
Bij 6/7 deelnemers is de cursus € 125,00 per deelnemer.
Bij 4/5 deelnemers is de cursus € 150,00 per deelnemer.

In het speciale formulier staat hoe het werkt. Via dat formulier kun je je ook aanmelden.

 

2020 voorjaar: 3, 4 en 5 juni van 9-16 uur

 

2020 najaar: 9, 10 en 11 december van 9-16 uur

 

Touch for Health deel 1 kost € 320,00 inclusief het boek: 'De complete editie Touch for Health', ter waarde van € 49,99. Ik adviseer je het boek zelf te bestellen, zodat je er alvast ik kunt gaan lezen. Het boek is via de boekhandel of via de website van WELKIN te bestellen. Alle overige boeken/manuals zijn niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

Wanneer je het boek zelf besteld, dan factureer ik € 270,00 voor de cursus.

 

Aantal lesuren: 18
Vereiste vooropleiding: geen

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Korting op de Touch for Health cursussen?

Als je je inschrijft voor de hele route dan ontvang je 5% korting op het cursusgeld (exclusief het materiaal) van de hele route (Touth for Health 1 t/m 4, Werken met Vingermodes en Metaforen & Doel bepalen).

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.