Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3
Touch for Health 4
Metaforen & doel bepalen
Vingermodes

Invisible

Touch for Health 3

 

Bij de derde module wordt er ingegaan op reactieve spieren: spieren die na een balans toch klachten blijven geven.

Je maakt tevens kennis met de laatste 14 spiertesten van 42, balanceren met geluid via de 5 elementen, je doel bepalen en balanceren, stress release na fysiek trauma, de theorie en praktische toepassing van de Tibetaanse energie (8-patroon), de Gaits (testen van de loopbeweging), nog een methode om pijn te verlichten en nog veel meer.

 

Tijdens Touch for Health 3 leer je de samenwerking tussen de spieren te activeren en te optimaliseren en reactieve spieren is daarin een hele belangrijke tool
Een reactieve spier is een soort Super Girl.
Wanneer een super girl actief is zullen anderen mensen rust nemen en genieten van de zeer actieve super girl. Die redt de boel en is daar zeer blij mee. Dit mooie systeem zal een tijdje zeer goed werken, maar het systeem wordt wel steeds schever. De super girl moet steeds meer doen en de andere mensen zullen steeds minder doen. Dit werkt in heel veel systemen zo.
Een super girl is blij met deze functie en aandacht. In het echt werkt dat vaak net even anders…

 

Bij spieren kan er ook één (soms meerdere) de held zijn (vaak heeft die iets opgevangen, zoals een val van de trap), dan spreken we van reactieve spieren; spieren die na een balans toch klachten blijven geven.

 

Touch for Health 3 agenda

 

 

2020 najaar: 4, 5 en 6 november van 9-16 uur

 

2021 

Touch for Health 3 kost € 300,00 (incl BTW).

Materiaal: De online leeromgeving voor de module Touch for Health 1 t/m 4 (€ 60,00 tenzij je die al hebt ivm TfH1 of TfH2). Touch for Health complete editie à € 50 heb je al in je bezit of schaf je zelf aan.

 

Aantal lesuren: 18
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2

 

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.