Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3
Touch for Health 4
Metaforen & doel bepalen
Vingermodes

Invisible

Touch for Health 4

 

De laatste module van het Touch for Health traject vlecht alle modules tot een eenheid. Stof uit de eerste drie modules wordt herhaald. Uiteraard worden er nog nieuwe elementen aan toegevoegd zoals emoties balanceren m.b.v. de wet van de 5 elementen, theorie van de acupressuurpunten ter versterking/verzwakking, een nieuwe correctie via de luo-punten, nog een manier om voeding te testen, spier inhibitietechniek (bevroren spieren) en een houdingsanalyse maken.

 

 

Tijdens Touch for Health 4 ga je bij mij aan de slag met je eigen volgorde van 42 spieren testen. Elke trainer heeft zijn eigen methode om deze laatste module inhoud te geven. Ik vind het leuk om je te laten ervaren hoe de 5 elementen een extra dimensie kunnen laten voelen tijdens een 42 spieren balans. Daarbij loop je voor en na de balans de 5 elementen. Ook kijken we naar de diverse klachten en wat je allemaal in zou kunnen zetten vanuit de kennis die je nu hebt.

 

Touch for Health 4 agenda

 

2020 najaar: 25, 26 en 27 november van 9-16 uur

 

2021  

Touch for Health 4 kost € 300,00 (incl BTW).

Materiaal: De online leeromgeving voor de module Touch for Health 1 t/m 4 (€ 60,00 tenzij je die al hebt ivm TfH1 of TfH2). Touch for Health complete editie à € 50 heb je al in je bezit of schaf je zelf aan.

 

Hierna kun je Metaforen & Doel bepalen volgen. Dit sluit mooi aan.

Ook kun je hierna Vingermodes volgen. Dit geeft je de mogelijkheid de cliënt uit je pakket te laten kiezen.

 

Aantal lesuren: 18
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1, 2 en 3

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.