Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3
Touch for Health 4
Metaforen & doel bepalen
Vingermodes

Invisible

Touch for Health Vingermodes

 

Herken je dit? Je hebt Touch for Health 1-4 afgerond en zoveel technieken tot je beschikking gekregen dat je niet zo goed weet wanneer je wat gaat gebruiken. Als je dit herkent dan is deze dag heel geschikt voor jou.

 

Kinesiologie gaat uit van het principe dat iedere onbalans terug te voeren is op 1 van de 3 zijden van de driehoek t.w. structuur, chemie en psyche, aangevuld met elektromagnetisch. Als ervaren therapeut maar ook als beginnend cursist, heb je vaak vele technieken tot je beschikking om een bepaalde onbalans op te heffen. De keuze om één van die technieken te gebruiken wordt veelal met het hoofd of het gevoel gemaakt.
Tijdens deze Themadag leer je echter een keuze te maken op basis van spiertesten met behulp van vingermodes. Er wordt je een basis-werkmethode aangereikt waar ieder kinesiologisch consult mee kan worden vormgegeven en waar ook andere technieken die je in je rugzak hebt (Reiki, Shiatsu, Quantum Touch, etc. etc.) een plaats krijgen.

 

Ik zie Vingermodes als wandelen door een bos met diverse paden. Jij kent het bos en al zijn mogelijkheden en prachtige plekken. Deze keer laat je je echter volledig leiden door de ander. Welke bomen worden er onderweg herkend of bekeken, welke prachtige plekken ga je samen bezoeken? Een wandeling waar jij zomaar op mee wordt gevraagd. Hoe boeiend!
De PL geeft een extra dimensie in het geheel. Het is als een nieuwe dans leren, waardoor je gerichter door het bos heen gaat. De informatie die je tijdens de wandeling verzamelt hebt, bepalen de keuze van het volgende pad. Open nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat de dans een feestje wordt. 

 

 Het voordeel van deze werkmethode is het:

  • Leren indelen en toepassen van hetgeen je aan modules hebt gevolgd
  • Op het individu afstemmen van je handelingen (de spiertest bepaalt!)
  • Een onbalans isoleren zodat deze verder onderzocht kan worden (PL)
  • Met gebruik van de Pauselock is de onbalans continu aanwezig en werk je dus heel gericht (zonder afleiding)

Dus als je het gevoel hebt dat je door de bomen het bos (nog) niet ziet op het gebied van toe te passen technieken, dan is deze dag een echte aanrader. Het beste is om deze dag te volgen nadat je Touch for Health 4 hebt afgerond! Maar daarna is deze dag nog net zo waardevol.
Tijdens deze dag wordt gewerkt met het manual dat door Marian Pijnenburg en Monique v.d. Starre is geschreven.

 

Vingermodes agenda

 

2020 najaar: 7 december van 9-17 uur

 

2021   

Vingermodes kost € 145,00 (inclusief manual à € 25,00)

Het manual vingermodes is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

 

Aantal lesuren: 8
Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 - 4

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.