Zicht op woordblind
Zicht op leefblind 1
Zicht op leefblind 2

Invisible

Zichtverbreders Woordblind

is een 3 daagse cursus die na Touch for Health 1 te volgen is.

Het gaat over leerproblemen herkennen en overwinnen met behulp van kinesiologie. De samenwerking tussen de twee hersenhelften is hierbij van groot belang. Je leert met behulp van spiertesten wat het leerpatroon** is, hoe je daar rekening mee kan houden tijdens het leren, wat ermee gebeurt onder stress en hoe je dat kunt corrigeren.

Vooral lezen, rekenen en schrijven* worden gebruikt om te onderzoeken wat stressvol is. Maar ook als je sprakeloos bent onder bepaalde omstandigheden is dit een cursus om te kijken wat er gebeurt en hoe je dit in balans kunt brengen.

Als we de stress op het leren aanpakken en in beweging brengen, is de mogelijkheid van leren weer vergroot. De mogelijkheid tot succes stijgt waardoor leren weer leuk wordt. En hoe vaker je een succes ervaart hoe sneller het oude patroon verdwijnt en er een nieuw patroon voor in de plaats komt = geitenpaadjes maken.

 

Zichtverbreders Leefblind 1

 

is een 3 daagse cursus waarbij je onderzoekt waar je tegen aan loopt en wat je nodig hebt om het patroon te doorbreken. Wat is je blinde vlek, je rode draad, de reden waarom bepaalde doelen niet bereikt worden. Je leert te werken met 4 handmodes, waardoor je non-verbaal het lichaam aan laat geven waar het mee te maken heeft, de blokkade wordt zichtbaar gemaakt. Achter die handmodes zitten diverse correctie mogelijkheden die ingezet worden om de onbalans te corrigeren. Dit geeft inzichten en oplossingen voor hernieuwde energie, waardoor het doel dichterbij komt. Als er voldoende gecorrigeerd is in het hier en nu, kan er gekeken worden of er in het verleden iets gespeeld heeft ten opzichte van dit onderwerp.

 

De geschiedenis van de Gouden Boeddha is een prachtige metafoor voor ons verhaal: om ons goud, onze essentie te beschermen tegen pijn in relaties hebben we er een kleilaag rond aangebracht, de persoonlijkheid. Omdat dat onbewust gebeurt, weten we later in ons leven niets meer over onze onschuld, onze essentie. We denken dat we klei zijn, maar iets in ons blijft naar het goud verlangen. Telkens wanneer we gelukkig zijn, weten we dat er meer is dan klei. Het leven geeft ons af en toe een tik en onze eerste reactie is om de klei te versterken. Maar dan krijgen we een tik die een barst veroorzaakt. Het verdriet dat we dan hebben, brengt ons bij ons hart. De reis van de held is begonnen. We gaan op zoek naar ons ware zelf.
Onderzoek wie je bent en ga voorbij de sociale verdedigingsmechanismen van je geconditioneerde zelf. Wees een goudzoeker en maak je geen zorgen over de modder die eerst boven komt.
Dat is Leefblind 1 en 2.... in een veilige omgeving, mbv spiertesten patronen doorbreken, spelen met modes, dromen-verlangen onderzoeken, doelen stellen, inzichten krijgen, mogelijkheden ontdekken, acties vormen, gevulde toolbox gebruiken, belemmeringen en beren op de weg onder ogen zien, je pad gaan, goede setup maken - pauselock gebruiken alsof je ermee geboren bent (op 2 manieren waarbij LB2 = stapelen) - leeftijdregressie op 2 manieren gebruiken (LB1 en LB2). Zo mooi!

 

Zicht op leefblind is opgebouwd uit 2 modules ieder van 3 dagen en is te volgen na Touch for Health 1 t/m 3. Bij zicht op leefblind werk je in eerste instantie aan het zo ontspannen mogelijk bereiken van je eigen doelen en het vervangen van negatieve overtuigingen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te volgen.

Meer lezen over de inhoud van Leefblind1

  

Zichtverbreders Leefblind 2

 

is een vervolg op Zicht op leefblind 1. In  deze 3 dagen krijg je 8 handmodes erbij en daardoor meer informatie en correctie mogelijkheden. Daarnaast leer je informatie stapelen waardoor je nog gerichter werkt aan je doel. Met deze gestapelde informatie wordt gekeken waar in het verleden de correctie gedaan mag worden.

sandcastle 766949 960 720 1

 

Het kasteel verwijst naar hoe we werken met Leefblind II en maakt een verdieping van de reis naar binnen.
Daarnaast heb ik heel veel dingen die ik geleerd heb in de afgelopen jaren verzameld en gebundeld over de fijnere energieën - projectie – re-activiteit – zelfafwijzing – het negatieve geloof – basisregels – patronen – werken vanuit het ideaal – denken/doen/zijn – spirituele connectie.
Er zijn voldoende boeken die je kunnen ondersteunen om elke keer weer een verdiepingsslag te maken.

 

Zicht op leefblind is opgebouwd uit 2 modules ieder van 3 dagen en is te volgen na Touch for Health 1 t/m 3. Bij zicht op leefblind werk je in eerste instantie aan het zo ontspannen mogelijk bereiken van je eigen doelen en het vervangen van negatieve overtuigingen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te volgen.

  

Cursussen

2021:

Touch for Health 1:

Februari

 

Al mijn cursussen staan op:

https://www.topki.nl/trainer/inge-burgerhof

Binnenkort heb ik een nieuwe website waar alle cursusdagen te vinden zijn

Touch for Health,

Stress Release en

Woordblind en Leefblind

 

Graag tot ziens!

 

Praktijk & Cursuscentrum

voor Kinesiologie
Inge Burgerhof

Duizendblad 11

4102 KP Culemborg
06 - 28 26 32 50
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl
www.begripdoorinzicht.nl

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.