Zicht op woordblind
Zicht op leefblind 1
Zicht op leefblind 2

Invisible

Zichtverbreders Leefblind 1

 

is een 3 daagse cursus waarbij je onderzoekt waar je tegen aan loopt en wat je nodig hebt om het patroon te doorbreken. Wat is je blinde vlek, je rode draad, de reden waarom bepaalde doelen niet bereikt worden. Je leert te werken met 4 handmodes, waardoor je non-verbaal het lichaam aan laat geven waar het mee te maken heeft, de blokkade wordt zichtbaar gemaakt. Achter die handmodes zitten diverse correctie mogelijkheden die ingezet worden om de onbalans te corrigeren. Dit geeft inzichten en oplossingen voor hernieuwde energie, waardoor het doel dichterbij komt. Als er voldoende gecorrigeerd is in het hier en nu, kan er gekeken worden of er in het verleden iets gespeeld heeft ten opzichte van dit onderwerp.

 

De geschiedenis van de Gouden Boeddha is een prachtige metafoor voor ons verhaal: om ons goud, onze essentie te beschermen tegen pijn in relaties hebben we er een kleilaag rond aangebracht, de persoonlijkheid. Omdat dat onbewust gebeurt, weten we later in ons leven niets meer over onze onschuld, onze essentie. We denken dat we klei zijn, maar iets in ons blijft naar het goud verlangen. Telkens wanneer we gelukkig zijn, weten we dat er meer is dan klei. Het leven geeft ons af en toe een tik en onze eerste reactie is om de klei te versterken. Maar dan krijgen we een tik die een barst veroorzaakt. Het verdriet dat we dan hebben, brengt ons bij ons hart. De reis van de held is begonnen. We gaan op zoek naar ons ware zelf.
Onderzoek wie je bent en ga voorbij de sociale verdedigingsmechanismen van je geconditioneerde zelf. Wees een goudzoeker en maak je geen zorgen over de modder die eerst boven komt.
Dat is Leefblind 1 en 2.... in een veilige omgeving, mbv spiertesten patronen doorbreken, spelen met modes, dromen-verlangen onderzoeken, doelen stellen, inzichten krijgen, mogelijkheden ontdekken, acties vormen, gevulde toolbox gebruiken, belemmeringen en beren op de weg onder ogen zien, je pad gaan, goede setup maken - pauselock gebruiken alsof je ermee geboren bent (op 2 manieren waarbij LB2 = stapelen) - leeftijdregressie op 2 manieren gebruiken (LB1 en LB2). Zo mooi!

 

Zicht op leefblind is opgebouwd uit 2 modules ieder van 3 dagen en is te volgen na Touch for Health 1 t/m 3. Bij zicht op leefblind werk je in eerste instantie aan het zo ontspannen mogelijk bereiken van je eigen doelen en het vervangen van negatieve overtuigingen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te volgen.

Meer lezen over de inhoud van Leefblind1

  

 

Zicht op leefblind1 agenda

  

2021 

Leefblind 1 kost € 390,00 (inclusief Leefblind boek à € 30,00) + Online Leer Omgeving à € 60,00 (tenzij je de OLO module Zichtverbreders al hebt ivm Woordblind)

 

Het cursusboek Leefblind is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

 

Aantal lesuren: 24
vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 t/m 3

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.

 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.