Zicht op woordblind
Zicht op leefblind 1
Zicht op leefblind 2

Invisible

Zichtverbreders Leefblind 2

 

is een vervolg op Zicht op leefblind 1. In  deze 3 dagen krijg je 8 handmodes erbij en daardoor meer informatie en correctie mogelijkheden. Daarnaast leer je informatie stapelen waardoor je nog gerichter werkt aan je doel. Met deze gestapelde informatie wordt gekeken waar in het verleden de correctie gedaan mag worden.

sandcastle 766949 960 720 1

 

Het kasteel verwijst naar hoe we werken met Leefblind II en maakt een verdieping van de reis naar binnen.
Daarnaast heb ik heel veel dingen die ik geleerd heb in de afgelopen jaren verzameld en gebundeld over de fijnere energieën - projectie – re-activiteit – zelfafwijzing – het negatieve geloof – basisregels – patronen – werken vanuit het ideaal – denken/doen/zijn – spirituele connectie.
Er zijn voldoende boeken die je kunnen ondersteunen om elke keer weer een verdiepingsslag te maken.

 

Zicht op leefblind is opgebouwd uit 2 modules ieder van 3 dagen en is te volgen na Touch for Health 1 t/m 3. Bij zicht op leefblind werk je in eerste instantie aan het zo ontspannen mogelijk bereiken van je eigen doelen en het vervangen van negatieve overtuigingen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te volgen.

  

 

Zicht op leefblind2 agenda

 

2021 voorjaar: 3, 4 en 5 februari van 9-17 uur

 

Leefblind 2 kost € 360,00 (inclusief Leefblindboek) + Online Leer Omgeving à € 60,00 (tenzij je de OLO module Zichtverbreders al hebt ivm Woordblind of Leefblind 1)

 

Aantal lesuren: 24
vereiste vooropleiding: Leefblind 1

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.

 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.