Suiker

 

De 5e stof = Suiker- mix: rietsuiker, bietsuiker, bruine suiker, maïssuiker, rijstsuiker, ahornsuiker, stroop, honing, vruchtensuiker, sucrose, glucose, dextrose, maltose, lactose, dadelsuiker, druivensuiker.

 

Suiker is nodig voor de normale opname en verwerking van de vitaminen uit het B- complex. Over het algemeen wordt suiker in een overdaad genuttigd in onze maatschappij, als een genotsmiddel. Het houdt ons letterlijk zoet. Suiker is een belangrijke anti-oxidant en wordt op deze manier veel gebruikt om verpakte voedingswaren langer goed te houden.

 

Zo hebben alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen enerzijds hun eigen specifieke functies en werken ze anderzijds met elkaar samen.

 

WAT MAG U ETEN: gepelde rijst, pasta, verse groenten, plantaardige oliën, vlees, eieren, kip, koffie, en/of thee zonder melk en suiker.
WAT MAG U NIET ETEN OF AANRAKEN: alle bovengenoemde suikers of producten met deze suikers, fruit, sauzen, suikerhoudende drankjes, gebruik geen voorverpakte specerijen in poedervorm, tandpasta en spoeldrankjes, groenten uit blik of pot, vleeswaren.

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.