Je bioklok herijken

klok verzetten1

Zomertijd (eind maart)...Wintertijd (eind oktober)... Bioklok ontregeld...zomertijd wintertijd

Wanneer je moeite hebt met het verzetten van de klok zijn er een paar hele mooie manieren om daar iets aan te doen! Voor de visueel ingestelde onder ons heb ik er een afbeelding aan toegevoegd. Veel plezier ermee!

Masseer op zondag, de dag dat de klok net verzet is een paar keer (door de dag heen vanaf het moment dat je wakker bent tot het moment dat je naar bed gaat) ALLE genoemde punten, in de volgorde zoals beschreven, elk punt gedurende 20 seconden (totaal 12 x 20 sec = 4 min), te beginnen met het punt dat correspondeert met de tijd van de klok op dat moment. Masseer de punten zowel links als rechts. Fluitje van een cent! Veel plezier!

 

begin of eindpunten

Als je bijvoorbeeld om 10 uur gaat masseren begin je met het masseren van milt21 – dan ga je verder met hart1 – dunne darm1 – blaas1 – nier27 – kringloop9 – drieverwarmer9 – glablaas1 – lever14 – long1 – dikkedarm20 – en als laatste maag1. En om bijvoorbeeld 14 uur begin je met dunnedarm1 – blaas1..hart1). Masseer de punten zowel links als rechts op het lichaam (je masseert dus totaal 24 punten).

Uit betrouwbare bronnen heb ik een alternatief doorgekregen: Wat ook goed werkt en nog simpeler is, is het masseren van je eindpunt milt meridiaan aan de linker kant (=Milt21) en tegelijkertijd je oorschelpen na elkaar stevig, al masserend van boven naar beneden, van je hoofd trekken. Zeker bij kinderen heel eenvoudig, zo klaar en effectief! Met dank aan mijn collega Lilian Beeks.

Meer uitleg over het masseren van je oren.
Klinkt heel logisch omdat het masseren van je oren je beweging verruimt. Het milt21 punt heeft met je immuunsysteem te maken én het is één der grote regulatie-punten van alle uitwisselingen, zowel binnenin de mens zelf, als tussen mens en buitenwereld; het is het Grand Luo-Connecting Point - connects all Luo channels

Kijk wat bij je past en wat werkt Ik hoop dat het voor je werkt.

26 maart 2015

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.