De glazen wand

glazen wand

Om onszelf een verkrampt leven te besparen, zullen wij iedere keer weer door de glazen wand van de stress heen moeten.

Coby Schasfoort heeft daar jaren geleden een boekje over geschreven, welke nu digitaal verkrijgbaar is (gratis) en nog steeds actuele informatie bevat met o.a. 21 oefeningen.

Om onszelf een verkrampt leven te besparen, zullen wij iedere keer weer door de glazen wand van de stress heen moeten.

Hoe harder en stijver wij ons opstellen, des te pijnlijker dat wordt. Wij lopen onszelf tegen het glas te pletter. Op elk ogenblik in het leven wordt er een glazen wand opgetrokken, om welke reden dan ook. Soms is het glas zo schoon, dat wij het niet in de gaten hebben en dan komen wij met een schok weer bij onze zinnen.

Misschien is het goed onze zinnen zo te gebruiken, dat ze, in samenspel met het brein, de body en de spirit, het glas al op afstand kunnen ruiken, voelen, horen, zien en proeven. Hoe beweeglijker wij blijven, des te beter dat gaat.

Misschien is educatieve kinese een hulpmiddel voor je.
C. Schasfoort-Spanbroek

 

Coby blij met stressHet boekje waar dit uit komt is nu digitaal verkrijgbaar via de site Zichtverbreders met een link onder de afbeelding van het boekje. Er staan ook 21 kleine oefeningen in het boekje. Doe er je voordeel mee ;-)

 

Voorwoord van Els Jansen bij de digitale editie.

De eerste druk van het boekje "Blij met stress" van Coby Schasfoort-Spanbroek verscheen in 1989, uitgegeven bij Ankh Hermes. De tweede druk kwam uit in 1992 en de derde druk in 2002. Langzaam maar zeker droogt de voorraad van deze boekjes op... jammer, want de inhoud van "Blij met stress" blijkt na bijna 30 jaar tijdloos en nog altijd zeer actueel!

Dankzij de technische mogelijkheden en de vrijgevigheid van Coby, ligt hier nu de digitale editie voor je, in e-pub of pdf- formaat

Ik ben blij en dankbaar dat de inhoud van “Blij met stress" vanaf nu weer voor een breed publiek beschikbaar komt, zodat ook jij je eigen stress kunt reguleren en mag kennismaken met ons prachtige vak kinesiologie!

 

Ik wens je veel leesplezier in dit humorvolle, herkenbare boekje "Blij met stress"!
Els Jansen
Kinesioloog en Trainer Zichtverbreders
April 2017

 

Ook op deze site staan de cursussen Zichtverbreders gepland.

Een extra schrijven van Coby hoe de route ontstaan is.

11 april 2017

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.