Ieder mens is uniek

Jouw lichaam gaat ook op een unieke wijze om met veranderingen.

Vaak ben je in staat verstoringen op eigen kracht op te vangen. Je lichaam weet hoe het zichzelf kan herstellen, omdat er een aangeboren intelligentie is die jou lichaam bestuurt. Denk bijvoorbeeld aan de vanzelfsprekendheid waarmee een wondje geneest.

Klachten kunnen ontstaan als het herstellen niet meer automatisch verloopt. Via het spiertesten kan ik terugkoppelen wat jouw lichaam mij ‘vertelt’. De spiertesten geven inzicht in de onbalans en hoe het evenwicht kan herstellen. Elke behandeling die ik bied is daarom helemaal op jou afgestemd. Niemand biedt zo'n perfect maatwerk als je eigen lichaam!

Als we door correcties en inzichten de energie in beweging brengen ontstaat er door zelfreflectie bewustzijn, begrip en verandering. Je kunt zaken inzien, maar het inzicht voelen en doorleven, zelf ervaren met behulp van de spiertesten is alles. Je voelt dit wanneer dat gebeurt. De natuurlijke stroom van energie hervindt zijn balans. Het geeft je weer de vrije keuzemogelijkheid om te zijn wie je bent, in beweging, in reactie, in emotie vanuit jouw volledige bereik.

De ervaringen blijven want ze maken jou wie je bent en het zijn ervaringen waar je op verder bouwt. Ze hinderen je alleen niet langer in je ontwikkeling. Hierdoor heb je vaak de klacht niet langer nodig; je leert je eigen lichaam beter begrijpen en te vertrouwen op je eigen wijsheid.

25 april 2015

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.