Corona protocol

Veilig in de praktijk

Een aantal regels die blijven gelden:

Volg de actuele richtlijnen van de overheid.

NIET KOMEN

Wanneer je of een van jouw gezinsleden luchtwegklachten, kortademigheid, koorts, ongebruikelijke hoofdpijn, reuk- of smaakverlies, recente onverklaarbare vermoeidheid of diarree heeft, annuleer dan je afspraak.

Pas 24 uur na het verdwijnen van deze klachten mag er een behandeling plaats vinden. Ook als er iemand binnen je huishouden/gezin deze klachten heeft moeten we de behandeling uitstellen. En indien er bij jou of een huisgenoot Corona is vastgesteld in de laatste 14 dagen mag je ook niet naar de afspraak komen.

De zogeheten Triage vragen:

Ik heb geen klachten die duiden op enige vorm van griep/corona. Alle vragen kan ik met ‘Nee’ beantwoorden:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

 

De op dit moment geldende maatregelen kunnen bijdragen aan een vorm van stress die de gezondheid ondermijnt. De behandelingen bieden een vorm van zorg die bijdragen aan een grotere weerbaarheid en een beter functioneren van het immuunsysteem, wat in deze situatie zo belangrijk is. De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten - LVNT) is samen met andere organisaties in overleg met de overheid om het belang van het werk van de Natuurgeneeskundige therapeuten in deze tijd te verduidelijken.

Op mijn site vind je verschillende blogs die je kunnen helpen om je weerbaarheid te vergroten. Al was het maar om je perspectief op de huidige tijd onder de loep te nemen en te kijken of je daar een verandering in kan brengen die je helpt om je gevoelens en je emoties te kunnen blijven hanteren.

Ik wens je heel veel gezondheid en kracht en ondersteun je graag in het behouden of terug vinden van je eigen kracht en het vertrouwen in je eigen gezondheid.

Inge Burgerhof

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.