Corona protocol

Veilig in de praktijk

Met de lockdown die v.a. 16 december is ingesteld door de overheid om de besmetting met het corona virus terug te dringen, heb ik voorlopig mijn praktijk moeten sluiten voor ‘live’ behandelingen en cursussen.

24 februari 2021:

8 maart 2021:

  • De cursussen mogen helaas nog niet plaatsvinden. Ik hoop dat we 23 maart horen dat ook de cursussen vanaf 30 maart weer van start kunnen. Dat wordt dan ook meteen de 1e dag Touch for Health 1.

Ook dan zullen er bepaalde spelregels zijn voor jouw en mijn veiligheid. Deze zijn vanuit de beroepsorganisatie opgesteld. Neem de tijd om dit protocol te lezen voor je naar de praktijk komt.

De op dit moment geldende maatregelen kunnen bijdragen aan een vorm van stress die de gezondheid ondermijnt. De behandelingen bieden een vorm van zorg die bijdragen aan een grotere weerbaarheid en een beter functioneren van het immuunsysteem, wat in deze situatie zo belangrijk is. De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten - LVNT) is samen met andere organisaties in overleg met de overheid om het belang van het werk van de Natuurgeneeskundige therapeuten in deze tijd te verduidelijken.

Op mijn site vind je verschillende blogs die je kunnen helpen om je weerbaarheid te vergroten. Al was het maar om je perspectief op de huidige tijd onder de loep te nemen en te kijken of je daar een verandering in kan brengen die je helpt om je gevoelens en je emoties te kunnen blijven hanteren.

Ik wens je heel veel gezondheid en kracht.

Vanaf 3 maart ondersteun ik je graag in het behouden of terug vinden van je eigen kracht en het vertrouwen in je eigen gezondheid.

Inge Burgerhof

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.