Gezondheidszorg 2021

Wat kun je zelf doen, om de reguliere gezondheidszorg te ontlasten?

Het is nu belangrijker dan ooit om te zorgen dat we weer gaan luisteren naar de gezondheidssignalen van ons lichaam én we deze verantwoordelijkheid weer op ons nemen, zodat we de reguliere gezondheidszorg gaan ontlasten. Wanneer we ervoor zorgen dat ons immuunsysteem sterk is, zal een virus ons niet langer zo ontwrichten.

De eerste stap die je hierin kunt zetten, is jezelf en je lichaamssignalen serieus nemen. Je kunt dat zelf leren of je kunt naar een professional gaan die je hierbij begeleidt. Zorg die complementair is aan jouw eigen gezonde verstand om te luisteren of weer te leren luisteren naar de wijsheid die aangeboren IN jou zit. Zij kunnen jou helpen om jouw eigen wijsheid weer te leren herkennen en er naar te gaan handelen in jouw gezondheid!

Kinesiologie is de eerste stap wanneer je het gevoel hebt ondersteuning te willen bij het luisteren naar de signalen die je lichaam geeft om gezondheid én verantwoordelijkheid weer in eigen handen te nemen en de reguliere gezondheidszorg te ontlasten. Oriënteer je nu voor een afspraak in de praktijk of voor het volgen van een cursus.

Word weer blij van gezondheid!
Luister naar je eigen lichaamssignalen, om de reguliere gezondheidszorg te ontlasten!

 

Inge Burgerhof

19 december 2020

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.