Stress Release Energiecentra

Energiecentra liggen precies daar waar veel zenuwbanen bij elkaar komen en zijn belangrijk voor de energievoorziening. Daarnaast leer je een andere manier van corrigeren, die je ook op andere modules kunt toepassen.

Praktische informatie

Er kunnen verschillende klachten ontstaan als de energie is verstoord in één of meerdere energiecentra. Ieder centrum verzorgt namelijk de energie naar verschillende lichaamssystemen (hormonen, spieren, pezen, meridianen, botten, etc.).

Je leert tijdens de cursus:

  • welk lichaamssysteem ieder energiecentrum verzorgt
  • de eigen unieke correctie punten, gebieden en emoties per energiecentrum
  • de prioritaire onbalans uitzoeken in de onderzoeksfase
  • de methode van correcties stapelen
  • uit te testen welke specifieke correcties het bewuste energiecentrum versterken
  • de correcties toepassen en vervolgens verankeren

Door deze manier van werken worden de energiecentra op meerdere soorten onbalansen gebalanceerd.
Er zijn minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken onder begeleiding te oefenen.

Kosten:

  • Cursus: € 120
  • Materiaal:  Manual van Stress Release - Energiecentra € 25

Het manual Stress Release - Energiecentra is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

Erkend certificaat.
Na de praktijkdag ontvang je een door de BvK erkend Wellness Kinesiology certificaat. Deze telt als nascholing voor diverse beroepsverenigingen (i.i.g. voor de LVNT en de VBAG) en als scholing bij TOPKI.

Hieronder staat de agenda voor Stress Release - Energiecentra. Klik op de cursus om je aan te melden.

Achtergrond informatie

Tijdens deze dag maak je kennis met 10 verschillende energiecentra of zenuwplexi. Gezien de ligging van deze centra wordt er ook wel een vergelijking gemaakt met de bekende chakra's. De beschrijving van bijbehorende functies en symptomen is echter gelinkt aan de zenuwplexi volgens Westers model en geeft daardoor andere informatie dan die bekend is over de chakra's.

Je leert door middel van spiertesten de energiecentra uit te testen en nauwkeurig te screenen waar een verstoring of blokkade aanwezig is. Deze energiecentra lopen door het hele lichaam en bestaan uit zenuwen die samenkomen, zich verdelen en opnieuw op een zeer ingewikkelde manier samenkomen. Zo vormen ze vastgestelde zenuwnetwerken. De zonnevlecht, beter bekend als plexus solaris, is waarschijnlijk wel de meest bekende zenuwplexus. Ze zijn belangrijk voor de energievoorziening. Elke blokkade kost het lichaam energie en door het deblokkeren wordt men in de regel weer energieker en fitter.

Doordat je verschillende manieren van corrigeren krijgt, kun je steeds beter inspelen op wat je client nodig heeft om vastzittende energie in beweging te brengen.

Ik ben Inge Burgerhof en mijn begeleiding is pragmatisch, begripvol, motiverend, ondersteunend en bevlogen.

Inge Burgerhof - trainer

Aan het einde van de cursus heb je geleerd deze 10 energiecentra te testen en middels het balanceren te deblokkeren en activeren.

Een prachtige methode en een waardevolle aanvulling op wat je al wist over energiecentra.

 

Inge Burgerhof
Praktijk & Cursuscentrum voor kinesiologie en bewustzijnscoaching

Adres
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg

Telefoon
06-28263250

Email
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl

Stuur je vraag naar mij, door onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.